2013. május 21., kedd

Arcátlan tyúktolvajok a Daruban


Újabb nagy felzúdulást kiváltó bűncselekmény történt Balmazújvárosban, a Daruban. Egy idős hölgy tyúkjait lopták el a nagyobbik balmazújvárosi szegregátumban élő fiatalok. Az állatok fejét kapával vágták le a tolvajok.


A szemtanúk segítségével fogták el a tetteseket
fotó: B.T.

A négy férfi megvárta, míg a hölgy elhagyja otthonát. Elmondása szerint illedelmesen üdvözölték is az elkövetők, noha akkor még nem tudta, hogy a tyúktolvajok köszönését fogadta. A helyi szegregátumban élő négy fiatalember ezt követően a kerítésen átmászva jutott be a tyúkudvarba, ahol az ott tárolt kapával ütöttek le két tyúkot.

A lopásnak azonban több szemtanúja is akadt. Az egyik ismerős rögtön értesítette a hölgyet a lopásról, de mire a rendőrség a helyszínre érkezett, az elkövetőknek már nyoma sem volt. A négy tettes (három fiatalkorú és egy tizennyolc éves felnőtt) elfogásában a Daruban élő gyerekek is segédkeztek, miután ők felismerték az elkövetőket. Ezt követően a rendőrök a lakóhelyükön keresték fel a tolvajokat, ahol megtalálták az eltulajdonított tyúkok maradványait is. Az elkövetők ellen, akiknek a hírek szerint nem ez volt az első ilyen bűncselekményük, eljárást indított a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság.


(B.T.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése