2013. május 26., vasárnap

Nem állt ki az ellenfél a Balmazújvárosi NKK ellen

Elmaradt a balmazújvárosi női kézilabdaklub mai találkozója, miután a Komádi együttese nem állt ki a vasárnapi mérkőzésre.

A jövőhéten vasárnap veheti át az érmeket a csapat
fotó: NKK Balmazújváros facebookoldala

Akik a női kézilabdacsapat mai, Komádi elleni bajnoki találkozóját szerették volna megtekinteni, hiába keresték a csapatokat és a játékosokat a Veres Péter Gimnázium sportudvarán. A már megyei bajnok újvárosi együttes ellenfele ugyanis tegnap este lemondta az összecsapást.

Melkó Károly, a csapat trénere nagyon sajnálja, hogy a találkozó elmaradt, noha a találkozónak a bajnokság végeredményét tekintve különösebb jelentősége már nem lett volna. Fontos lett volna viszont a góllövőlista szempontjából, hiszen egy fölényes újvárosi győzelem esetén több játékos is megszórhatta volna az ellenfélt, aminek révén a gólvadászok listáján is lehetett volna még feljebb kapaszkodni. Ludnai Fanni számára még a megyei gólkirálynői cím sem lett volna elérhetetlen. A bajnokság 21. fordulójában elmaradt találkozó két pontját tíz nullás gólkülönbséggel Melkó Károly együttese javára írják jóvá.

A megyei bajnokság utolsó fordulóját a jövő héten rendezik, a mieink vasárnap a már biztosan bronzérmes Létavértest fogadják. A mérkőzést követően kapják meg az aranyérmeket a bajnoki címét sikeresen megvédő csapat játékosai. A találkozó vasárnap 10 órakor kezdődik a gimnázium rekortán pályáján.

(B.T.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése