2013. május 30., csütörtök

Súlyos baleset a Látóképi Csárdánál - FRISSÍTVE!!!!

Súlyos baleset történt a Látóképi Csárdánál. Úgy tudjuk, a 33-as számú főutat teljes szélességében lezárták.

A baleset röviddel ezelőtt, a látóképi vasúti átjáró közelében történt - tájékoztatta az egyik arra járó autós portálunkat. Úgy tudni, három személygépkocsi ütközött össze, ebből kettő frontálisan futott egymásba. Az ütközésben többen is megsérültek, egyikük súlyosan. Őt lábszár- és felkartörés miatt rohammentővel szállították kórházba - tudatta a mentőszolgálat. A legfrissebb információk szerint a 33-as számú főutat teljes szélességében lezárták. A rendőrség tájékoztatása szerint a forgalmat a látóképi csárda parkolóján keresztül terelik. A Balmazújvárosból most Debrecenbe indulóknak érdemes azonban Hajdúböszörmény felé kerülni.

Frissítve 15:53-kor:

A legfrissebb információk szerint a Debrecenből a 33-as számú főúton kifelé hajtó személy- és teherautókat az autópálya-feljárónál fordítják vissza, legalábbis azokat, akik nem kívánnak az autópályára felhajtani. A Balmazújvárosba tartó autóbuszok 14 óra óta csak a csárdáig közlekednek, az utasok pedig ismerőseik segítségével autóval igyekeznek hazajutni. Ezért az újvárosi bekötőúton jelentős gyalogosforgalomra lehet számítani. A Nagymacsra tartó helyi autóbuszok csak Kismacsig közlekednek. Az autósoknak továbbra is Hajdúböszörmény felé érdemes kerülni.

Frissítve 17:20-kor:

Befejeződött a helyszínelés és a sérült gépjárművek mentése Látóképnél. A rendőrség fél 5-kor oldotta fel az útzárat. Így újra járható a 33-as számú főút. A délután folyamán a buszközlekedésben komoly fennakadások voltak. Balmazújváros és Debrecen között azonban még mindig késésekkel közlekednek a buszjáratok. A cívisvárosi megállókban még most is sokan várakoznak.

(B.T.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése