2013. június 4., kedd

Lemondásról szóló nyilatkozattal cáfolta Iszák László a Jobbik vádjait

Az elnyert pályázat visszamondásáról szóló dokumentumot mutatott be Iszák László (Fidesz) a képviselő-testület május 29-ei ülésén. A balmazújvárosi városatya ezt a Jobbik országos szervezetének vádjaira reagálva tette.

Mint azt megírtuk, a Jobbik országgyűlési képviselője, Szilágyi György márciusi sajtótájékoztatóján tett feljelentést a balmazújvárosi fideszes képviselő ellen. A Jobbik politikusa szerint Iszák 2011-ben lett tulajdonosa az Európa Humán-Rent Szolgáltató Kft.-nek, amely 2011 decemberében 100 millió forint támogatást nyert egy uniós pályázaton a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől telephelyfejlesztésre, majd a vállalkozást eladta egy Seychelles-szigeteki cégnek. A vállalkozás azonban - hangsúlyozta Iszák László az interpellációjában - a 100 millió forintos támogatást nem tudta lehívni, mivel a beruházáshoz szükséges önrészt nem tudta előteremteni..

A támogatás lemondásáról szóló nyilatkozatot a Jobbik helyi szervezetén valamint dr. Tiba István polgármester, parlamenti képviselőn keresztül igyekeznek Szilágyi Györgyhöz eljuttatni.

(B.T.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése